Remember UNTOLD – ”Our hearts beat together as one”

Festivalul care a făcut inimile iubitorilor de muzică electronică din toată lumea să vibreze împreună vine cu o nouă surpriză! 

Dacă ți s-a făcut dor de atmosfera de festival, te invităm să urmărești un material video, marca Inspire Cluj TV, de la ediția aniversară din 2019: 

”Join our global circle of hope, togetherness & love.”

Deși contextul actual a reprezentat o puternică lovitură pentru organizatorii de evenimente, aceștia fac eforturi să se adapteze și să transfere cumulul de experiențe în mediul online. În mod normal, weekend-ul acesta ne-am fi bucurat de ediția cu numărul 6 de UNTOLD Festival. Iar pentru că povestea trebuie să continue, până pe 2 august ai parte de selecția celor mai tari momente din ultimii 5 ani, într-un broadcast de senzație! 

Mâine, 1 august 2020, începând cu ora 21:00, organizatorii ți-au pregătit un special livestream pe canalul de YouTube UNTOLD. ”To all our people that live in the moment no matter the weather: we miss you & we love you!” 

Pe 2 august, distracția se ține lanț la UNTOLD, cu cele mai îndrăgite momente ale artiștilor:

TOVE LO
GALANTIS
SCOOTER
TUJAMO
DON DIABLO
ARMIN VAN BUUREN

Grăbește-te să prinzi loc în primul rând! 🙂

Dincolo de nopțile albe, muzica de excepție și setup-ul de poveste, UNTOLD Festival se implică activ în viața socială a comunității. Printre campaniile derulate, amintim aici ”Romania all inclusive”, ”Blood network” și ”Bac de 10”, prin care se încurajează rezultatele deosebite în educație.

Autor: Cosmina Maria Hrițuc
Montaj & editare video: Lóránd Pleiner