Perspective noi pentru creatorii de conținut din Cluj-Napoca

Creators-Connect-Cluj-Napoca

Creators Connect este evenimentul ce reunește în Cluj-Napoca, în această toamnă, creatori de conținut dintr-o varietate de domenii. În 19 septembrie, ne vedem alături de comunitatea Creators Connect pentru a face schimb de idei, a ne inspira și a învăța unii de la alții.

Ideea a apărut în urmă cu mai bine de trei luni, iar de atunci, Mihaela Gáspár (@TheBeautyTherapist) și Mădălina Marincaș (@LifestyleDePoveste), cele două organizatoare ale acestui eveniment, au pregătit temeinic fiecare etapă pentru a fi sigure de reușita Creators Connect. 

Cu siguranță este o perioadă atipică, iar 2020 ne-a făcut să ieșim din zona de confort și ne-a împins să fim creativi. Acesta e contextul în care a apărut ideea de a pune bazele unei comunități de creatori de conținut din Cluj-Napoca. Adevărul e că ne dorim să elevăm împreună nivelul conținutului pe care îl punem în mediul online și să ne evidențiem autenticitatea. Tocmai de aceea, Creators Connect are următorii piloni: 

  • Conectare. Deoarece pandemia ne-a dat peste cap și simțim nevoia mai mult ca oricând să realizăm conexiuni care contează, am decis să ne conectăm cu alte persoane care au această pasiune pentru crearea de conținut.
  •  Educare. Învățarea continuă ne ajută să ne dezvoltăm ca oameni și profesioniști, de aceea am inclus această componentă în cadrul evenimentului. Vor participa la eveniment doi experți din domeniul psihologiei și actoriei, care vor împărtăși cunoștințe valoroase, aplicate domeniului online.
  • Calitate. Credem în calitate care se aplică și în zona digitală. Tocmai de aceea, prin intermediul comunității și al învățării continue, Creators Connect își propune să ridice ștacheta conținutului ce ajunge online. 

Știm cât de importantă e inspirația și învățarea continuă în orice domeniu. Crearea de conținut nu face excepție, așa că vrem să ridicăm ștacheta împreună, iar soluția cu care venim este Creators Connect. În 19 septembrie, ne vedem împreună cu 15 creatori de conținut din Cluj-Napoca la un eveniment dedicat lor, susținut de parteneri care cred, la fel ca noi, în valorile pe care am clădit acest concept.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de instagram @CreatorsConnectCj.

Un comentariu la „Perspective noi pentru creatorii de conținut din Cluj-Napoca

Comentariile sunt închise.