Halloween Vibes: 7 filme horror de văzut în propriul cinema

Halloween Vibes: 7 filme horror de văzut în propriul cinema

Spooky, or not? Sezonul fantomelor ne-a prins din urmă și în acest an. Condițiile de siguranță nu ne permit să mergem la petreceri, să vizionăm un film la cinema sau să ne scoatem prietenii din casă în căutarea vrăjitoarelor sau a spiritelor pe străduțele clujene. Acest lucru nu înseamnă că nu poți face o mini-seară de sâmbătă genială, cu ciocolată caldă și filme horror.

Noi am stabilit o listă cu 7 filme horror musai de urmărit în propriul cinematograf de acasă. Care sunt acestea?

7. Ready or Not (2019)

Definiția unui film care te ține cu sufletul la gură. Grace, proaspăt căsătorită cu un tânăr bogat, încearcă să intre în grațiile familiei lui și participă în noaptea nunții la un joc consacrat în istoria familiei. Ceea ce pare la început un joc banal, se transformă într-o cursă contra cronometru pentru viață ei. Grace își dă seama că trebuie să lupte pentru a supraviețui și să-i învingă pe toți membrii care o vânează.

6. Truth or Dare (2018)

Cine nu s-a jucat măcar o dată „Adevăr și Provocare”? Dincolo de amintirile noastre, jocul devine unul mortal când un grup de prietene se decid să-l joace la o petrecere. Ce nu știu ei? Cine decide să nu accepte provocarea primită sau minte, urmează să moară.

5. It (I 2017 & II 2019)

Cine este It?

Dacă ai fobie de clovni, filmul îți va întări cu siguranță toate fricile legate de ei. Bazat pe romanul lui Stephen King, maestrul în arta speriatului, reinterpretarea modernă aduce din nou pe micile ecrane povestea copiilor care încearcă să scape de blestemul macabrului Pennywise.

4. American Psycho (2000)

Într-o notă distinctă, filmul American Psycho este un deliciu al genului horror. Povestea îl pune în lumină pe corporatistul Patrick Batman care devine peste noapte un ucigaș în serie. Pradă instinctelor sale, ajunge să piardă firul empatiei și să ucidă fără scrupule. Nebunia devine parte din natura sa umană și, treptat, nu mai are capacitatea de a reveni la viața sa obișnuită și seacă.

3. The Final Girls (2015)

Taissa Farmiga joacă doar în American Horror Story? În comedia The Final Girls, o pune în scenă pe Max, o adolescentă care suferă în urma pierderii mamei sale – o „scream queen în filmele de groază din anii `80”. Max se trezește peste noapte în cel mai faimos film al mamei sale „Camp Bloodbath”. Reunită cu mama sa, este nevoită să fugă din calea unui criminal maniac.

2. The Conjuring

A trecut pe la urechile tale că păpușa Annabelle a scăpat din muzeul ocult al familiei Warren? Bazat pe poveștile adevărate ale lui Ed și Lorraine Warren, filmele din seria The Conjuring pun în scenă evenimentele paranormale prin care au trecut aceștia de-a lungul timpului. Dacă le-ai vizionat până acum, e un „must” să le reiei în această seară.

1. A Nightmare Before Christmas (1993)

Nu este un horror la care te aștepți, dar animația fantasy A Nightmare Before Christmas este cea mai bună opțiune pentru seara de Halloween. Stilul inconfundabil al lui Tim Burton, îmbracă cele mai multe frumoase povești. Jack Skellington pleacă din orașul Halloween și intră în orașul Crăciunului. Impresionat de tot ceea ce se întâmplă acolo, decide să-l răpească pe Moș Crăciun. Ce se va întâmpla cu Crăciunul din acest an pentru copii? Rămâne de vizionat.

De asemenea, nu te rezuma doar la A Nightmare Before Chistmas, încearcă și Corspe Bride și Frankenweenie.

Am strâns în această listă cele mai urmărite filme de noi și prietenii noștri. Care este alegerea ta din această seară?

Redactat de Giurcanu Cristina-Elena

Un comentariu la „Halloween Vibes: 7 filme horror de văzut în propriul cinema

Comentariile sunt închise.