LIGHTS ON 2020 – Festivalul de light-art | Jurnal de eveniment #5

Festivalul de light-art, Lights On, se numără printre puținele evenimente în aer liber care s-au organizat în 2020 în Cluj-Napoca. Datorită acestui fapt, ediția din acest an a avut misiunea deosebită de a oferi inspirație participanților, prin lumină și mesajele din spatele obiectelor expuse, pentru a trece mai ușor de aceste vremuri dificile. Tema festivalui este Solitudinea, abilitatea noastră de a vedea în singurătate mai mult decât o piedică, o șansă de reflecție.

Andi Daiszler, fondatorul evenimentului, ne-a povestit că este foarte bucuros că oamenii au înțeles mesajele și poveștile din spatele instalațiilor de lumini, acestea oferindu-le adevărata valoare.

Contextul pandemic a făcut organizarea evenimentului mult mai dificilă, împiedicând mai mulți artiști din străinătate în a expune instalațiile lor la evenimentul din România.

Află mai multe detalii despre Lights On 2020 din materialul nostru video și vizitează instalațiile de lumină expuse în diferite puncte ale centrului din Cluj-Napoca până la 6 decembrie.