World Snow Day – Evenimentul în care purtăm masca de protecție, dar ne bucurăm de zăpadă

World Snow Day Evenimentul în care purtăm masca de protecție, dar ne bucurăm de zăpadă

Dacă vrei să uiți o zi de tehnologie și să te bucuri de o bulgăreală ca în copilărie, World Snow Day este evenimentul tău.

Unde?

Un concept unic și inedit în Europa, World Snow Day te așteaptă să celebrați împreună zăpada în cadrul resortului Buscat, din stațiunea Băișoara, județul Cluj.

Când?

Acesta va avea loc va avea loc duminică, 17 ianuarie. 

Programul va începe la ora 9. Iar, de la ora 10, vor avea loc cursurile de schi pentru cei fără experiență, urmând ca mai apoi – în jurul prânzului – să aibă loc o competiție inedită cu zăpadă.

Ce te așteaptă?

Experiența nu este obligatorie, doar voia bună!

Cei care se înscriu și vor participa la World Snow Day, vor beneficia de cursuri GRATUITE de schi sau snowboard și vor fi instruiți de antrenori experimentați.

Competiție și premii de neratat

De asemenea, tot în cadrul evenimentului organizat în parteneriat cu Federația Internațională de Schi, va exista și o mică competiție: Fun Race. Va fi o cursă distractivă pe schiuri, cu elemente surpriză precum: stația de tras cu arcul, aruncatul bulgărilor, mersul cu spatele și multe alte surprize. Iar cei mai buni vor primi premii din partea organizatorilor.

Scopul evenimentului World Snow Day

„Scopul evenimentului este de a atrage cât mai mulți copii/tineri către sporturile de iarnă, de a descoperi tainele acestor activități fizice. De altfel, pe viitor, planul nostru este să facem o școala de schi în Băișoara/Buscat, pentru că zona are un potențial turistic neexploatat la maxim” – Bogdan Andreica, organizatorul evenimentului și managerul Asociației NapocaTrio.

Păstrarea reglementărilor pandemice

Evenimentul se va desfășura în condiții sanitare optime, prin respectarea tuturor măsurilor restrictive în vigoare. Participanții vor avea la dispoziție dezinfectanți și vor fi nevoiți să poarte masca de protecție. De asemenea, se va păstra distanță între toți cei care vor fi prezenți la eveniment, prin delimitări clare impuse de organizatori.

Despre NapocaTrio

Asociația NAPOCATRIO a fost înființată în 8 Noiembrie 2016. Obiectivul principal de activitate este organizarea de diverse evenimente în domeniul sportiv cu accent pe copii.

Se pun la dispoziția oamenilor activități precum: tabere tematice recreative, cu caracter sportiv – de schi, mountainbike, de aventură și trailrunning, activități sportive regulate de tipul cursurilor cu instructor de schi(acreditat ISIA), mountainbike, înot și trailrunning, evenimente sportive de tipul taberelor de zi și al weekend-urilor active. 

Eveniment susținut de Inspire Cluj.

Image