Valentine’s Day Vibes: 7 filme speciale pe care să le urmărești alături de partenerul tău

Valentine’s Day Vibes:7 filme speciale pe care să le urmărești alături de partenerul tău

Nimic nu este mai plăcut de Valentine’s Day decât să petreci timp alături de persoana iubită. Dacă nu te-ai hotărât încă, cu ce vrei să-ți surprinzi partenerul sau partenera, noi ne-am gândit să sporim romantismul chiar la tine acasă. Cu ce, poate te gândești? Având în vedere situația actuală și grija față de cei din jur, poți viziona o serie de filme romantice memorabile.

Noi am selectat 7 filme speciale de Valentine’s Day care să-ți simplifice munca de căutare. Și, acestea nu doar că surprind iubirea necondiționată, dar în același timp și momentele cheie din viața unor cupluri atipice.

7. Mândrie și prejudecată (2005)

Ecranizare după romanul cu același nume al autoarei Jane Austin, acțiunea se învârte în jurul fetelor domnului Bennet. Povestea clasică cu dragoste și neînțelegeri este plasată în Anglia sfârșitului secolului al XVIII-lea. Cele cinci surori Bennet – Elizabeth sau Lizzie, Jane, Lydia, Mary și Kitty – au fost crescute sub stricta îngrijire a mamei lor. În lipsa unui fiu moștenitor, aceasta se concentrează doar pe găsirii unor soți fiicelor ei care să le asigure stabilitate financiară. Însă, inteligența și curajoasa Elizabeth se străduiește să-și trăiască viață într-o perspectivă mai largă.

6. Isn’t It Romantic (2019)

De data aceasta, romantismul siropos o urmărește pe note de comedie pe Natalie (Rebel Wilson), o arhitectă din New York. Deși, își dă silința la locul de muncă pentru a se remarca, de obicei, i se cere să aducă cafeaua și gustările, nu să proiecteze zgârie-nori. Colac peste pupăză, Natalie, cinică în privința dragostei, își pierde cunoștința în urma unei încăierări cu un hoț și se trezește protagonistă în cel mai negru coșmar al ei: o comedie romantică. 

5. Me Before You (2016)

The Mothers of Dragons interpretează de data aceasta rolui Louisei Clark (Emilia Clarke) în filmul Me Before You. Ea este o tânără dintr-un orăşel de provincie în căutarea unui loc de muncă. După câteva încercări eșuate, ajunge să-l îngrijească pe William Traynor, un tânăr bogat şi de succes, care a fost paralizat în urma unui accident. Evenimentul care i-a schimbat viața la 90 de grade l-a determinat pe William să creadă că este inutil să mai trăiească. Deşi fac parte din lumi diferite şi au ajuns să se cunoască doar datorită circumstanţelor, Louisa reuşeşte să îi schimbe perspectiva asupra situaţiei în care se află. Hotărâtă să îi demonstreze că viaţa merită trăită, cei doi pornesc într-o serie de aventuri care le va schimba cursul vieţii în moduri inimaginabile.

4. Love, Rosie (2014)

Au trecut 7 ani de la realizarea acestei pelicule, dar anii nu și-au pus amprenta asupra trăirilor pe care le oferă fiecare vizionare a acestui film. Acțiunea urmărește viața a doi prieteni din copilărie care mereu s-au iubit. Viața le-a pus mai multe obstacole în cale și, poate, prea târziu au realizat că erau făcuți unul pentru celălalt. Adaptat după best-sellerul lui Cecelia Ahern, Suflete Pereche, filmul este o poveste în care întrebarea este: avem doar o şansă la dragoste adevărată?

3. About Time (2013)

În urma unei alte petreceri nereușite de Anul Nou, tatăl lui Tim îi mărturisește că bărbații din familia sa au abilitatea fascinantă de a călători înapoi în timp. Aceștia nu pot schimba istoria, ci doar evenimente din viețile lor. Astfel, Tim se hotărăște sceptic la început să-și îmbunătățească viața, începând cu găsirea unei partenere de viață. Din nefericire, misiunea sa se dovedește a fi mult mai grea decât își imaginase.

2. La La Land (2016)

La La Land este filmul care te ține cu ochii în propriul ecran timp de două ore fără ezitare. Chimia relației care stă la baza acțiunii, este perfect pusă în lumină de actorii Emma Stone și Ryan Gosling. În inima orașului Los Angeles, Mia (Emma Stone) încearcă să-și clădească un viitor în lumea actoriei, iar între timp se ocupă cu servirea cafelelor. Sebastian (Ryan Gosling), pasionat de muzica jazz, cântă în diferite cluburi pentru a-și îndeplini visul – de a trăi doar din jazz-ul autentic. Destinul îi unește pe cei doi visători, însă obstacolele nu întârzie să apără.

1. To All the Boys: Always and Forever (2021)

Acest Valentine’s Day aduce o altă ecranizare mult așteptată și iubită. Și, aici ne referim chiar la partea a treia din seria To All The Boys. Aceasta poate fi vizionată acum pe Netflix, iar dacă nu mai țineți minte peripețiile îndrăgitei Lara Jean, vă sugerăm să reluați și primele două părți într-un maraton complet: To All the Boys I’ve Loved Before (2018), To All the Boys: P.S. I Still Love You (2020) și To All the Boys: Always and Forever (2021). De data aceasta, acțiunea filmului urmărește încercările prin care trece Lara Jean în ultimul an de liceu: relația complicată cu iubitul ei perfect, apariția unui nou membru în familie și alegerea unei facultăți pe placul inimii ei.

Care este filmul pe care vreți să-l vedeți prima dată?

Redactat de Giurcanu Cristina-Elena