Se premiază cele mai bune proiecte la Gala Tineretului Clujean 2021!

Federația Tinerilor din Cluj a dat startul înscrierilor la cea de-a V-a ediție a Galei Tineretului Clujean 2021

Federația Tinerilor din Cluj a dat startul înscrierilor la cea de-a V-a ediție a Galei Tineretului Clujean 2021, unde vor fi premiate proiectele de tineret cu impact semnificativ pentru comunitatea clujeană, desfășurate în perioada 20 noiembrie 2020 – 18 noiembrie 2021! Ediția din acest an se va desfășura în mod fizic joi, în data de 2 decembrie la sala mare din Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”, începând cu ora 19:00.

Gala Tineretului Clujean își propune să recunoască meritele tuturor celor implicați în proiecte și inițiative cu și pentru tinerii din judeţul Cluj. Fiecare ediție de până acum și-a propus să urmeze o deviză unică și reprezentativă. Ajunsă acum la ediția 5.0, gala se ghidează după motto-ul „New Dimension”, în vederea recunoaşterii muncii și a efortului depus în proiectele care au avut un impact deosebit asupra comunității de tineret, în ciuda provocărilor din acest an.

Evenimentul este unul deschis comunității, înscrierile fiind deschise către toate organizațiile neguvernamentale, instituțiile publice, grupurile informale, companiile sau orice alte structuri care au derulat proiecte cu impact pentru tinerii din județul Cluj.

Secțiunile pentru care se vor acorda premii la gala din acest an sunt:

  • Proiecte pentru generația viitoare
  • Sănătatea și bunăstarea tinerilor
  • Inovare și Antreprenoriat
  • Participarea tinerilor în comunitate
  • Artă și cultură
  • Cercetare și angajabilitate

În cadrul evenimentului se vor acorda și trei premii speciale, acestea fiind următoarele:

  • Premiul pentru cel mai bun proiect organizat în mediul rural
  • Premiul pentru cel mai bun proiect implementat de către un grup informal de tineri
  • Premiul de popularitate

În acest an ne bucurăm de o ediție aniversară, motiv pentru care dorim să ne arătăm recunoștința pentru proiectele pionere ce au obținut în edițiile anterioare locul I de cel puțin două ori, oferindu-le distincția Premiul “Emblema Gala Tineretului Clujean”!

Proiectele pot fi înscrise până în data de 18 noiembrie, ora 23:59. Formularul de înscriere și regulamentul complet pot fi găsite pe https://galatineretuluiclujean.ro/.

Acest eveniment se va desfășura conform reglementărilor emise de către autoritățile centrale și va respecta măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV2 pentru a menține organizatorii, invitații și participanții în siguranță. Prezentarea Certificatului Digital European la venire și purtarea măștii pe toată durata evenimentului sunt obligatorii.

Evenimentul este organizat de Federația Tinerilor din Cluj în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj și Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” Cluj-Napoca, realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

Ca în fiecare ediție, Banca Comercială Română este alături de comunitatea de tineri clujeană, anul acesta fiind parteneri platinum ai Galei.

Eveniment recomandat de Inspire Now.

Sursă: comunicat de presă