Ritmurile adolescenței tale la prima ediție Napoca Just Dance by Napoca FM, retro vibes edition

Ritmurile adolescenței tale la prima ediție Napoca Just Dance by Napoca FM, retro vibes edition

Napoca Just Dance te invită toată vara la distracție printr-o serie de evenimente marca Napoca FM. Prima ediție, ”retro vibes edition”, a seriei de petreceri îți va stârni emoțiile din adolescență. Pe 14 mai 2022, vom dansa împreună pe hiturile anilor ‘90 – 2000 în Diamond Club. 

Atmosfera va fi asigurată de DJ Christian Matthieu, iar ca pachetul să fie complet, Arpy & Zip Band vor încinge atmosfera cu un show live. 

Noul Napoca FM îți dă vibe-ul orașului în fiecare zi pe 102.2 FM sau online pe napocafm.ro printr-un nou format care îți aduce cele mai faine hituri din 2000 până azi, o nouă grilă de emisiuni 100% produsă în Cluj, dar și cu o serie de party-uri în diferite locații. Tot aici vei auzi și cele mai importante știri și informații din oraș, iar matinalul ”Dimineți All-Inclusive” cu Tără și Iacob îți transmite buna dispoziție de la primele ore ale zilei și aduce invitați din oraș sau care au legătură cu orașul.

DJ Christian Matthieu este omul care te face să dansezi prin undele radioului, însă de data aceasta vei putea dansa pe cele mai iubite melodii retro și nu numai la prima ediție Napoca Just Dance.

Arpy & Zip Band este o trupă care pentru mulți nu necesită prezentare. Poate deja te-ai bucurat și tu de sound-ul acestui band de cover din Cluj ascultându-le la diverse emisiuni de radio, la tv sau poate chiar la un eveniment. Dacă nu ai avut încă ocazia sau dacă vrei să te bucuri și de data aceasta de show-ul lor, Napoca Just Dance e pentru tine. Trupa abordează un repertoriu vast compus din piese vechi și noi, românești și internaționale.

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul livetickets.ro iar prețul unui bilet normal este 50 RON. Biletele pentru zona VIP (70 bilete) costă 100 RON, urmând ca după achiziționarea biletului să suni la numărul de telefon 0755 275 107 – Iulia Negru, căreia să-i prezinți screenshot-ul cu biletul achiziționat.

Partener media: Inspire Now

Redactat de: Lorand Pleiner