Gala Tineretului Clujean 6.0 ne aduce împreună, mai uniți ca niciodată

Federația Tinerilor din Cluj dă startul celei de-a VI-a ediții a Galei Tineretului Clujean 2022 – Together

2022 este despre co-creare, unitate, închegare și întoarcerea în comunitate. Federația Tinerilor din Cluj dă startul celei de-a VI-a ediții a Galei Tineretului Clujean 2022 – Together, o ediție cu totul specială în care proiectele cu și despre comunitatea de tineret sunt aduse în lumina reflectoarelor, pe scena Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”, în 25 noiembrie, de la ora 19:00.

Se vor premia inițiativele și proiectele ce au abordat următoarele tematici:

  • Mediu și Sustenabilitate
  • Sănătatea și bunăstarea tinerilor
  • Formare profesională
  • Incluziune și diversitate
  • Cultură
  • Educație formală și non-formală
  • Inițiative pentru mediul rural.

În acest an organizatorii vin cu o nouă categorie. Ambiția lor este să aducă în lumină ideile unice, să ofere creativității toate meritele și să susțină parteneriatele inovatoare.

Gala Tineretului Clujean 6.0 va premia, separat de „competiția clasică”, un proiect aflat în stadiul de idee ce se fundamentează pe colaborarea între tineri și alți actori din societate (mediul public, academic și privat).

Suntem în căutare unei inițiative unice, adaptate nevoilor prezente, pe care să o materializăm împreună!

În completarea categoriile generale vom oferi și premii speciale pentru:

  • Cel mai bun proiect implementat de către un grup informal de tineri
  • Premiul de popularitate

Concursul este deschis, de altfel ca în fiecare an, organizațiilor non-guvernamentale, instituțiilor publice, grupurilor informare și oricărei structuri ce a derulat, sau derulează, în perioada 21 noiembrie 2021 – 11 noiembrie 2022, proiecte ce au contribuit la dezvoltarea comunității de tineri.

Proiectele pot fi înscrise până în data de 11 noiembrie, ora 23:59.
Formularul de înscriere și regulamentul complet se regăsesc pe galatineretuluiclujean.ro

Gala Tineretului Clujean se descrie ca o inițiativă transectorială de celebrare a tinerilor care își găsesc motivația de a se conecta și implica în comunitate, și care, prin eforturile depuse contribuie activ la dezvoltarea acesteia, atât la nivelul segmentului pe care îl reprezintă cât și dincolo de acesta.

Evenimentul este organizat de către Federația Tinerilor din Cluj cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și Visit Cluj, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” Cluj Napoca.

Partener media: Inspire Now

Sursă: comunicat de presă