Cluj Youth Event conectează tinerii din Cluj!

În perioada 31 martie – 1 aprilie tinerii își dau întâlnire la Cluj Youth Event! Evenimentul este organizat de Federația Tinerilor din Cluj cu sprijinul Fundației Botnar, SDG CoLab, Casa de Cultură a Studenților “Dumitru Fărcaș” Cluj-Napoca, Primăria Cluj-Napoca prin Centrul pentru tineret Cluj-Napoca, Institutul Francez din România și Grupul Pont, și are ca scop evidențierea activității ecosistemului de tineret clujean.

Cluj Youth Event se structurează pe parcursul a două zile, timp în care participanții vor avea posibilitatea de a participa la ateliere de învățare, dezbateri tematice în plen, workshopuri creative, activități non- formale și multe alte experiențe interesante care urmează să fie anunțate. Manifestarea va pune accentul pe trei componente esențiale pentru tineri: învățare, experimentare și participare în comunitate.

Anul acesta, tinerii clujeni au decis că anul tematic de tineret va fi dedicat sănătății emoționale, astfel că o parte din activități vor fi construite în jurul acestui subiect. De asemenea, participanții vor avea parte și de dezbateri actuale precum Votul la 16 ani și Inițiativa Europeană Youth Test. În plus, aceștia vor face cunoștință cu o serie de proiecte dezvoltate sub cupola Our Cluj și cu rezultatele preliminare ale cercetării Cluj Youth Mapping.

Organizatorii invită toți tinerii interesați de activitățile evenimentului să se înscrie la următorul link pentru a participa https://bit.ly/3SOVqEU. Fii și tu parte a celui mai amplu eveniment în care conectăm tinerii din Cluj!

Evenimentul se va desfășura la Casa de Cultură a Studenților “Dumitru Fărcaș” Cluj-Napoca și la Centrul pentru tineret Cluj-Napoca. Dă join evenimentului pe facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile https://bit.ly/3JCsblz .

Partener media: Inspire Now