3… 2… Empower through skills! Gala Tineretului Clujean revine cu ediția 7.0

Cel mai așteptat eveniment al anului, dedicat tuturor tinerilor revine în mai puțin de o lună în fața voastră, aici la Cluj-Napoca!

Gala Tineretului Clujean este un eveniment anual plin de entuziasm, dedicat în mod special organizațiilor și grupurilor de tineri ce au contribuit și se implică activ în schimbarea comunităților din care fac parte. Ca în fiecare an, se vor premia realizările inedite și uluitoare ale organizațiilor și structurilor de tineri din Cluj, acoperind o arie largă de domenii de la sport și artă, până la știință și antreprenoriat. Evenimentul aduce în prim plan talentul și dedicarea tinerilor din județul nostru.

Cea de-a VII-a ediție aduce în lumina reflectoarelor o temă axată pe competențele tinerilor, “Empower through skills”, laitmotivul fiind modul în care aceștia reușesc să transforme cu pași mici societatea. Ne dorim să arătăm lumii cât de importante sunt aceste abilități și cum pot fi ele transformate în oportunități uimitoare! Încurajăm cu entuziasm tinerii să-și dezvolte și să-și pună în valoare competențele, indiferent de domeniul care îi pasionează.

Înscrierile pentru concurs sunt deschise pentru organizații neguvernamentale, instituții publice, grupuri informale, companii și orice altă structură care a desfășurat proiecte cu impact pentru tinerii din județul Cluj. La eveniment sunt așteptați toți tinerii curioși să afle ce proiecte au avut loc în ultimul an în Cluj-Napoca și care sunt diversele oportunități de implicare și dezvoltare pe care le au.

Haideți să celebrăm împreună ideile inedite ale comunităților de tineret și realizările lor într-o atmosferă plină de bucurie și extaz în data de 21 noiembrie, începând cu orele 19:00 la Casă de Cultură a Studenților!

Proiectele pot fi înscrise până la data de 13.11.2023, ora 23:59, accesând link-ul https://forms.gle/V6Gef7LEkonmc2uz6

Cele 8 categorii pentru care se vor acorda premii în această ediție sunt; Mediu și sustenabilitate, Sănătatea și bunăstarea tinerilor, Formare profesională, Incluziune și
diversitate, Cultură, Educație formală și non-formală, Inițiative pentru mediul rural și Inițiative noi.

Complementar cu cele 8 categorii se vor oferii distincții speciale pentru: Cel mai bun proiect implementat de către un grup informal de tineri, Cel mai bun proiect axat pe sănătatea mentală și emoțională a tinerilor și Premiul de popularitate.

Mai multe informații despre competiție sunt disponibile pe: galatineretuluiclujean.ro

SAVE THE DATE 21 Noiembrie!

Evenimentul este organizat de Federația Tinerilor din Cluj cu sprijinul BCR, Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și Visit Cluj în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” Cluj Napoca.

Partener media: Inspire Now

Sursă: comunicat de presă