LevelUp – eveniment online destinat tinerilor studenți și absolvenți, organizat de AIESEC in Cluj-Napoca

LevelUp - eveniment online destinat tinerilor studenți și absolvenți, organizat de AIESEC in Cluj-Napoca

AIESEC in Cluj-Napoca organizează LevelUp, evenimentul destinat tinerilor studenți și absolvernți, unde aceștia vor avea parte de spații interactive, în care se vor descoperi pe sine și care sunt atuurile lor. Acesta va avea loc pe data de 8 aprilie, la ora 18:00, pe platforma Zoom.

Pandemia ne-a afectat pe toți în diferite moduri, pe unii mai puțin, iar pe alții mai mult. Tinerii, mai ales, au fost printre cei mai afectați, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Majoritatea nu mai au o viziune optimistă asupra viitorului, iar când vine vorba de oferte de muncă și/sau de dezvoltare, opțiunile sunt limitate.

De aceea, AIESEC in Cluj-Napoca a decis să vină în ajutorul tuturor tinerilor aflați în impas cu acest eveniment interactiv, în speranțele că vor deschide o fereastră către dezvoltare.

Primul eveniment este doar începutul, acesta făcând parte dintr-o serie de alte două evenimente asemănătoare. Scopul lor este acela de „a eleva” participanții pe niveluri.

Evenimentul de pe 8 aprilie este primul nivel, unde avem ca parteneri pe cei de la COPA, gata să ofere tot sprijinul necesar tinerilor. Aceștia vor purta discuții deschise cu psihologi și vor putea fi consiliați profesional și, în același timp, vor descoperi importanța alegerii unui internship relevant viitorului lor.

Puteți accesa aici link-ul către formularul de înscriere:
http://bit.ly/LevelUpwithAIESEC

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/765749921040375

Date de contact:

Ștefania Melinte, PR Specialist
– mail: stefania.melinte@aiesec.net
– Let’s connect on LinkedIn!

Diana Stanciu, Vicepreședinte departament de Marketing
– mail: diana.stanciu@aiesec.net
– Let’s connect on LinkedIn!

Sursă: comunicat de presă