VIDEO: Yoga ca stil de viață prin ochii instructorului. De vorbă cu Geanina Bahnean

Abonează-te la canalul nostru de YouTube pentru mai multă inspirație pe video!

Te-ai întrebat vreodată ce este yoga? Ce beneficii are? Cum te poate ajuta această activitate, care pentru unii a devenit un stil de viață? Indiferent dacă răspunsul la această întrebare este da sau nu, acest video îți va trezi curiozitatea, dacă nu chiar determinarea, să afli mai multe despre modul în care te poți conecta cu sinele interior.

Geanina Bahnean este o tânără instructoare de yoga, care și-a descoperit pasiunea la finalul clasei a 12-a. De atunci e parte integrantă a vieții ei. Am stat de vorbă cu ea și ne-a povestit traseul ei, de la cum a început interesul pentru yoga și până a devenit instructoare.

De asemenea, din acest material informativ vei afla detalii despre diferitele aspecte care se îmbină în yoga, care pe lângă poziții, înseamnă și mindfulness, meditație și conectare cu propriul corp și propria minte. Iar dacă dorești să încerci și tu această activitate, urmărește videoul până la capăt și vei primi sfaturi despre cum poți începe și tu în modul cel mai sănătos să practici yoga prin ghidaj sau cursuri.

Pe Geanina o poți găsi și contacta pe contul ei de Instagram:
https://www.instagram.com/yoga.tribute/

Realizator: Diana Boalcă
Cameraman, editor video: Lóránd Pleiner