Vineri dimineața e Creative (by Creative Mornings)

Vineri dimineața e Creative (by Creative Mornings)

Îți propunem să-ți iei doza de inspirație de la primele ore ale dimineții de vineri. Prietenii noștrii de la Creative Mornings revin în forță cu o serie de evenimente inedite, sub tematica Dare. Ediția din 29 octombrie, va începe la ora 9:00 și se va desfășura exclusiv online.

Tot ce trebuie să ai la tine e o cană de cafea sau ceai și apetit de cunoaștere. Discuțiile vor fi în limba română, iar doi dintre invitații speciali sunt Florin Moroșanu și Iulia Iacob.

Florin a lucrat în zona administrației publice mai bine de zece ani. A activat în zone diverse din punct de vedere profesional – administrație, management cultural, tineret, industrii creative și a luat din fiecare ce a considerat că îl va ajuta în definirea celei mai bune versiuni a lui. De asemenea, a fost implicat în proiecte diverse din zona socio-culturală. Numitorul lor comun a fost comunitatea locală. Apoi, a părăsit o vreme administrația și a intrat în zona ONG unde, împreună cu colegii lui am gestionat un ambițios proiect, candidatura orașului Cluj-Napoca pentru titlul de Capitală Culturală Europeană. În 2018 a pus bazele unui atelier de creație, MOTH. Aici dă sens nou „lemnului greșit” și face mese si măsuțe unicat din lemn recuperat.

Iulia Iacob a studiat 9 ani pian la Facultatea de Muzică „Sigismund Toduță” Cluj Napoca și a absolvit Liceul Teoretic Mihai Eminescu. A obținut aproximativ 30 de premii naționale și internaționale la competiții și olimpiade de pian și peste 70 de premii la competiții de scriere literară din 2015 până în 2018. A publicat poezie, proză și recenzii în marile reviste de literatură și nu numai. Cele mai importante proiecte ale sale sunt 2 cărți publicate, „Era glaciară” în 2015 și „Superzgomot” în 2017.

Pentru mai multe informații despre speakeri și cum poți să te înscrii la eveniment, accesează link-ul de mai jos.
https://creativemornings.com/talks/florin-moro-anu-on-dare-romanian-virtual

To dare is an act of faith.