O nouă ediție de dimineți creative te așteaptă, de data aceasta cu tema „Liminal”

O nouă ediție de dimineți creative te așteaptă, de data aceasta cu tema "Liminal"
  • ediția va avea loc online în 26 noiembrie, în limba engleză
  • tema acestei ediții este Liminal
  • invitat: Ruxandra Mercea, CEO Transylvania College, fondator Spark School & Școala Încrederii

În 26 noiembrie comunitatea creativă este invitată la o nouă ediție a CreativeMornings Cluj, un eveniment lunar, gratuit. Aceasta face parte dintr-un concept global pornit în New York în 2008 și prezent astăzi în peste 200 de orașe din întreaga lume. În Cluj, prima ediție a avut loc în decembrie 2017.

Tema lunii noiembrie este liminal, propusă de CreativeMornings Sofia și ilustrată de Sevda Semer (artistă din Bulgaria cunoscută la nivel internațional). CreativeMornings Cluj explorează această tema prin prisma experienței pe care invitata acestei ediții, Ruxandra Mercea – CEO și profesor la Transylvania College,  fondator Spark School & Wellbeing Institute (Școala Încrederii), o are.  Ruxandra este mamă a patru copii, inovator în educație și crede că schimbarea și transformarea vine din interiorul fiecărei comunități și familii.

Pentru siguranța comunității și această ediție CreativeMornings Cluj va rămâne în spațiul virtual, vineri, 26 noiembrie, de la ora 9 până la 10 și va fi  în limba engleză. Participarea este gratuită însă înscrierea este necesară folosind platforma globală Creative Mornings.

Liminal reprezintă acel moment când ne aflăm într-un loc intermediar, am putea numi locația noastră „liminală”. Spațiul liminal se găsește la trecerea dintre cele două lumi, între părăsirea unei situații vechi și începerea uneia noi. Când renunțăm la o identitate cu care suntem obișnuiți și alegem una nouă. Liminalitatea este o stare de dezvoltare, de schimbare.

Eveniment recomandat de Inspire Now.

Sursă: comunicat de presă