VIDEO: Cum poți deveni versiunea ta mai bună? – interviu cu Cosmina Maria Hrițuc, trainer de public speaking

Abonează-te la canalul nostru de YouTube pentru mai multă inspirație pe video!

“Becoming your better self” a devenit motto-ul principal al participanților din cadrul primei ediții al masterclassului „Cosmic Sessions”, desfășurat în perioada 4-5 decembrie la Cluj-Napoca. Stables co-working space a găzduit activitățile întregului proiect, oferind un cadru de desfășurare excelent în care fiecare participant să-și poată dezvolta tehnicile de comunicare și public speaking, devenind o variantă îmbunătățită a lor.

Activități precum dicție, redactare a discursului, intonație, improvizație și multe altele au reprezentat elemente importante în dezvoltarea fiecărei persoane prezente la training.

Cosmina Maria Hrițuc, inițiatoarea și trainerul acestui eveniment, ne oferă în interviul acordat de aceasta, o descriere a ceea ce reprezintă „Cosmic Sessions” atât pentru oamenii care s-au înscris la masterclass, cât și pentru ea însăși.

De asemenea, aflăm de la ea, cum reușește să se impartă între activitatea profesională și timp pentru sine, iar dacă urmărești clipul până la capăt, vei primi și un sfat pentru a-ți dezvolta propria persoană.

Reporter: Bianca Bejenaru
Cameraman, editor video: Lóránd Pleiner