Școală de vară pentru elevi și studenți cu pasiune pentru antreprenoriat

Școală de vară pentru elevi și studenți cu pasiune pentru antreprenoriat

Dacă te-ai gândit vreodată să începi o afacere, dar nu ești sigur că are potențial pentru viitor, cea de-a XIV-a ediție a Business Smart School reprezintă oportunitatea ideală pentru a-ți contura, valida și pune în practică idea ținând cont de tendințele viitoare.

Business Smart School este o școală de vară adresată tinerilor care se află la început de drum în lumea antreprenorială, menită să aducă într-un cadru prietenos elevi și studenți cu pasiuni comune din diferite părți ale țări. Totodată, vei avea ocazia să îți întemeiezi un plan de afaceri viabil, în timp ce experimentezi viața studențească într-unul dintre centrele universitare de elită din țară.

Viitorul este plin de incertitudini și lumea antreprenorială este în continuă schimbare, aceste aspecte fiind o provocare pentru tinerii ce aspiră la inițierea unei afaceri. Ediția de anul acesta Business Smart School, intitulată “Plan for success”, își propune să abordeze subiecte precum sustenabilitatea, luarea deciziilor financiare, analiza riscurilor și importanța acestora în antreprenoriat, prezentând pașii necesari dezvoltării unei afaceri durabile.

Anul acesta, Business Smart School,  proiect al Organizației Studenților Economiști, revine cu o nouă serie de workshop-uri și training-uri, susținute de speakeri și antreprenori cunoscuți, prin care participanții vor învăța timp de o săptămână cum să dezvolte un plan adecvat pentru începerea unei afaceri sustenabile.

Business Smart School este o școală de vară dedicată elevilor peste 18 ani, studenților, masteranzilor și doctoranzilor care sunt interesați de domeniul antreprenorial și, implicit, de mediul de afaceri. Elementul definitoriu al acestui proiect este realizarea unui plan concret de afaceri alături de o echipă formată din alți participanți, sub îndrumarea unor specialiști în acest domeniu. Ceea ce aduce nou această ediție este dezvoltarea unei strategii de marketing de impact pentru promovarea afacerii. La final, atât planul de afaceri, cât și strategia de marketing vor fi evaluate în cadrul unui concurs, iar echipa câștigătoare va fi premiată.

Obiectivul principal este acela de a oferi tinerilor din toată țara ocazia să cunoască oameni noi, îmbinând utilul cu plăcutul, pe parcursul unei săptămâni de neuitat în Cluj-Napoca.

Începe-ți drumul spre dezvoltarea ta profesională și personală, alături de antreprenori renumiți, participând la proiectul realizat de Organizația Studenților Economiști din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, în perioada 28 august – 4 septembrie 2022, la Cluj-Napoca.

Găsești detalii despre înscrieri pe pagina de Facebook OSE – Organizația Studenților Economiști, Cluj

Partener media: Inspire Now

Sursă: comunicat de presă