Cum creezi o strategie de business și comunicare – eveniment gratuit în Cluj-Napoca

Creators.comm, comunitatea dedicată creatorilor de business și schimbării în comunitate, organizează un nou eveniment Creators.talks, în data de 20 martie, în Cluj-Napoca.

Fie că te pregătești să lansezi un business, ești la început de drum sau activezi deja de ceva vreme în antreprenoriat, cu siguranță ai auzit de termenul de „strategie’’. Dar cât de bine știi ce înseamnă sau ce ar trebuit să conțină una?

Dacă îți pui și tu întrebările acestea sau pur și simplu vrei să primești tips&tricks ca să-ți îmbunătățești strategia de business și/sau comunicare pe care o ai deja, noul eveniment creators.talks este pentru tine.

Ce afli concret la eveniment?

  • ce conține o strategie de business și cum construiești una care să te ajute
  • cum treci de la ,,am o idee’’ la lansarea unui business
  • cum găsești răspunsurile la cele mai grele întrebări din business (cum aleg mixul de produse/servicii și cum navighez aspectele financiare?)
  • cum construiești o strategie de comunicare și la ce te ajută ea
  • cum crești vizibilitatea businessului tău și generezi vânzări cu ajutorul marketingului bine-făcut
  • cum să-ți comunici businessul când ai resurse limitate și care sunt cele mai eficiente canale în funcție de obiectivele tale

„Cu fiecare nouă ediție, ne simțim tot mai #unstoppable când vedem sala plină, iar discuțiile de după eveniment cu participanții ne demonstrează că construim cea mai grozavă comunitate de creatori din Cluj-Napoca! La cea de-a patra ediție, ne propunem să aducem mai multă claritate în afaceri pentru antreprenori și freelanceri, și să dezvoltăm strategii de comunicare aliniate cu strategiile de business! Promisiunea noastră pentru participanții este că vor pleca acasă cu răspunsuri clare la multe dintre întrebările lor, dar și cu conexiuni valoroase cu alți creatori din Cluj!”, spune Valentina Ciolan, co-fondator Creators.comm.

Speakerii ediției:

Petruța Țuligă este fondatoarea Parentool, platformă dedicată exclusiv părinților unde aceștia primesc răspunsurile direct de la medici și specialiști.

Petruța a avut diverse roluri, de la HR, la Employer Brand la Product Manager, dar pasiunea ei mereu a fost în zona psihologiei și a relației părinte-copil.

A crescut Parentool de la 0 la o comunitate de 64K across channels prin acțiuni organice.

Pe lângă rolul din Parentool, Petruța oferă servicii de consultanță antreprenorilor care vor să-şi înceapă o afacere.

Andreea Chiuaru este co-fondatoarea comunității Creators și moderator al evenimentului.

Dincolo de rolurile cu care jonglează la Creators, Andreea este consultant în marketing cu o pasiune pentru povești bine-spuse (aka Business Storyteller Strategist).

Andreea lucrează în marketing de 8 ani, timp în care a ajutat peste 150 de companii românești să-și îmbunătățească strategia de comunicare.

„Sunt extrem de încântată să am un dublu rol la această ediție Creators: atât cea de organizator, cât și cea de speaker. Motivul pentru care aduc în discuție aceste teme este nevoia pe care o sesizez, la nivel de piață, în Cluj-Napoca și nu numai, de structură în business și în strategia de comunicare. Cred că avem multe business-uri care au potențial frumos de creștere în Cluj-Napoca și un astfel de eveniment cum este Creators poate aduce mai multă claritate antreprenorilor pe care îi așteptăm în număr cât mai mare la evenimentul din 20 martie”, mărturisește Andreea Chiaru, co-fondator Creators.comm.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile și este nevoie de o înregistrare în prealabil, accesând link-ul: https://forms.gle/iQqhEo8KcJEDd4DdA

Evenimentul Creators.talks va avea loc în data de 20 martie, începând cu ora 18:00, pe strada Henri Barbusse, nr. 44-46, et. 6, la sediul CloudFlight. 

Agenda evenimentului:

18:00 – 18:30 – welcoming & free networking 
18:30 – 20:30 – panel discuție pe tema evenimentului
20:30 – 21:30 – free networking 

Evenimentul este posibil cu sprijinul voluntarilor, dar și partenerilor:

Partener media: Inspire Now

Despre Creators.comm:

Creators.comm este o comunitate de antreprenori din Cluj-Napoca care creează spațiu de întâlnire fizic și conexiune pentru 3 tipuri de creatori: Creatori de business (antreprenori), Creatori de frumos (oameni care creează prin creativitatea lor) și Creatori de schimbare în comunitate (prin încurajarea colaborării și susținerea inițiativelor locale).

Comunitatea a fost pornită în noiembrie 2023 de Andreea Chiuaru și Valentina Ciolan, doi oameni de marketing pasionați de organizarea de evenimente și crearea de comunități. Din echipa proiectului fac parte și Nicoleta Rotaru (Freelancer Social Media), Iustina Ioniță (studentă la FSPAC) și Bianca Tămaș (Specialist PR). 

În prezent, Creators reprezintă o serie de evenimente lunare gratuite, găzduite de Cloudflight, pe teme de interes pentru antreprenori, freelanceri, artiști și orice alte persoane interesante de a crea ceva din pasiune sau dorință de schimbare. Evenimentele includ atât resurse de învățare oferite de speakerii selectați de organizatori, cât și o componentă de networking interactivă la începutul și la finalul discuției.

Pentru mai multe informații despre proiectul Creators, accesați www.comunitatea-creators.com.

Sursă: comunicat de presă