Crosul UT revine cu o ediție de seară, având tematica „Bring the Lights”

Crosul UT revine pentru a 17-a ediție în sprijinul Asociației Little People, având tematica “Bring the lights”.

Crosul Universității Tehnice revine și în acest semestru – un eveniment sportiv marca OSUT Cluj (Organizația Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca) cu scop caritabil, dedicat sprijinirii cauzelor umanitare. Această ediție vine în sprijinul Asociației Little People România, care susține copiii și tinerii afectați de cancer. Evenimentul va avea loc în data de 6 aprilie, la ora 20:00, în Parcul Central “Simion Bărnuțiu” din Cluj-Napoca, marcând astfel prima ediție a evenimentului care are loc seara, având tematica „Bring the Lights”.

De-a lungul anilor, Crosul UT, a crescut semnificativ în popularitate, atrăgând peste 200 de participanți la fiecare ediție. Este o oportunitate pentru oamenii de toate vârstele să se alăture și să susțină o cauză nobilă, în timp ce fac mișcare și se distrează împreună.

Asociația Little People este o organizație deosebit de importantă, oferind sprijin esențial copiilor și tinerilor care luptă împotriva cancerului. Fondurile strânse în cadrul acestui eveniment vor fi direcționate către proiectele lor, care aduc încurajare în viețile celor afectați.

Cu ajutorul voluntarilor pasionați, Crosul UT reușește să ofere o experiență memorabilă și să asigure buna desfășurare a evenimentului, contribuind astfel la succesul și impactul pozitiv al acestei inițiative în comunitate. De-a lungul timpului, evenimentul a fost onorat cu premiul de popularitate la Gala Tineretului Clujean în 2022, Premiul 2 în categoria Sport la Gala Tineretului din România și Premiul 1 la Categoria Sport la Gala Tineretului Clujean în 2021. 

Acest proiect este o inițiativă care aduce lumină în viața celor aflați în nevoie și în același timp promovează un stil de viață sănătos și activ. Ediția „Bring the Lights” aduce un element nou și captivant, astfel pasionații de sport cât și cei dornici să susțină această cauză se pot înscrie aici: https://forms.gle/Q7dqWo476vnA9Zx18.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe paginile noastre de social media:

Facebook: https://www.facebook.com/OSUTCJ
Instagram: https://www.instagram.com/osutcluj/