PoliHack încurajează inovarea și spiritul antreprenorial al studenților pasionați de tehnologie

PoliHack, un eveniment emblematic în calendarul studentilor pasionaților de tehnologie, se pregătește pentru încă o ediție plină de provocări și inovație. Pentru cei ce nu sunt încă familiarizați, este mult mai mult decât un simplu hackathon, implicând un număr de peste 220 de persoane. În perioada 11-14 aprilie, acest eveniment oferă o oportunitate deosebită de a testa limitele și de a împinge tehnologia și inovația într-un mediu competitiv, dar și colaborativ. 

Cu o durată de 48 de ore, participanții s-au putut înscrie la patru secțiuni: Web, App, Embedded și Junior, pentru elevii de liceu, oferind astfel posibilitatea de a se concentra pe domeniul lor de interes. Premergător începerii hackathon-ului, mai exact in data de 11 aprilie, va fi organizată o seară de networking, având ca scop consolidarea legăturilor dintre mentori și participanți pentru o mai eficientă și fluentă comunicare pe parcursul celor 3 zile.

Prin intermediul oportunităților de networking, aceștia se pot conecta cu mentori și profesioniști din industrie. De asemenea, participanții beneficiază de sesiuni de training, concentrate pe dezvoltarea afacerilor și strategii eficiente pentru creșterea unui startup. În plus, mentorii de la companiile partenere, cu o vastă experiență și un puternic entuziasm, sunt disponibili pe tot parcursul evenimentului pentru a ghida și sprijini participanții, oferindu-le sfaturi și perspective în ceea ce privește proiectelor lor.

Anul acesta, PoliHack lansează o provocare captivantă, încurajând participanții să își pună imaginația și abilitățile tehnice la încercare. PoliHack promite să fie un eveniment plin de energie, creativitate și inovație, oferind participanților o experiență captivantă și edificatoare în lumea tehnologiei.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înscrie, vizitați site-ul organizatorilor:
Site: https://polihack.osut.org/
Instagram: https://www.instagram.com/polihack.osut/
Facebook: https://www.facebook.com/PoliHack.OSUT

Sursă: comunicat de presă