VIDEO: ”Aș lua-o în brațe și aș încuraja-o” – Anca Broască la Creators.talks

Am stat de vorbă cu Anca Broacă, creator de conținut și specialist digital marketing, în cadrul evenimentului Creators.talks în cadrul unui interviu scurt:

Ce sfat i-ai oferi versiunii tale de la început de drum?

Să aibă încredere poate mai multă în ea, să facă tot ceea ce îi trece prin cap, să nu se gândească la hateri, să nu se gândească la ce o să zică lumea și efectiv să își lase creativitatea să se manifeste la cel mai înalt nivel. Eu aș zice sincer să continui să fac asta, pentru că, chiar de mică, mi-a plăcut foarte mult să fac content. Aș lua în brațe și aș încuraja acea versiune a mea.

Unde ai găsit o comunitate mai friendly: pe Instagram, pe TikTok sau pe YouTube?

Conținutul meu pe fiecare platformă e cumva diferit. Deși este diferit, n-am simțit neapărat o diferență în apropierea pe care o am cu urmăritorii mei pe fiecare dintre ele. Într-adevăr, sunt urmăritori care mă urmăresc mai mult pe o platformă sau mai mult pe alta, dar, ca și comunitate, simt că sunt la fel de apropiați.

Unde vorbesc cel mai mult cu ei? Pe Instagram, unde reacționează în timp real, cel puțin cel mai rapid, la story-uri sau îmi dau mesaje în privat. Atunci încerc să stau și să le răspund la cât mai mulți dintre ei.

Interviu realizat de: Paula Florea
Video realizat de FineVisual by Lorand Pleiner