NASA, Mobileye, WPP, Grab, PepsiCo, Indiegogo și mulți alții vin la Techsylvania – cel mai important eveniment de business și tehnologie din Europa de Est

Dacă esti pasionat de tehnologie, dacă chiar crezi ca ideile îndrăznețe sunt cele care vor schimba lumea în bine, dacă simți că trebuie să fii parte din ceva ce poate modela viitorul atunci Techsylvania e THE PLACE TO BE!

Techsylvania este unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie si business din Europa de Est. În fiecare an, specialiști din întreaga lume dezbat idei revoluționare, într-un spațiu care facilitează interacțiunile valoroase între participanti, companii mari din România, antreprenori, startup-uri și fonduri de investiții. Evenimentul ajunge acum la a 11-a editie, iar numărul participanților la eveniment crește anual, la ultima ediție fiind prezenți peste 3500 de oameni din toata lumea. Anul acesta ne vedem la Cluj Innovation Park pe 26 si 27 Iunie.

Locul Ideal Pentru Business Networking

Daca line-up-ul de speakeri de anul acesta nu e un motiv îndeajuns pentru a participa la Techsylvania, trebuie să știi că evenimentul este unul dintre cele mai importante hub-uri de networking din țară. 

Fie că iți dorești să te întâlnești cu investitori care să îți propulseze afacerea, sau cauți noi parteneri de business, prin evenimentele conexe din ecosistemul Techsylvania, oportunitatile sunt la degetul mic. 

Lideri ai celor mai mari companii din lume vin cu gândul de a-și îmbogăți portofoliul sau de a găsi noi arii de business. Techsylvania facilitează interacțiunile dintre oamenii de business atât la locația evenimentului cât și prin evenimentele private găzduite în cadrul Executive Experience. Locurile sunt foarte limitate la aceste evenimente private tocmai pentru a facilita interacțiunile valoroase și a reusi să maximizeze potențialul de business a celor care participă. 

Oameni cheie de la companii precum: NASA, Interpol, UniCredit Bank, Google, Profi, L’Oreal Romania, Superbet și Mobileye vor participa la Techsylvania atât în cadrul conferinței cât și la evenimentele de după.

Publicul de la Techsylvania e foarte divers. Vei întâlni de la oameni tehnici, care vin pentru knowledge-ul practic pe care îl pot acumula prin participarea la workshopuri, pâna la investitori care vin să caute `the next big thing` la Techsylvania. 

Biletele la conferință se pot achiziționa la un preț special de pe site-ul Techsylvania pana in data de 24 Iunie, cu ajutorul codului promotional TECH25 care oferă 25% discount biletelor Premium si Builder.

Techsylvania e mai mult decat conferință propriu zisă care se desfășoară în cele 2 zile pe 26 și 27 iunie, e un festival al inovației – este un intreg ecosistem care respiră idei geniale și pulsează inovatie înapoi în societate.

Și la această ediție sunt alături de echipa organizatorică partenerii care susțin Techsylvania. 

UniCredit Bank, Happening și Google sunt cei 3 parteneri principali ai acestei ediții.

Este deja o traditie să fim partener la Techsylvania în Cluj-Napoca. Este un eveniment care se află mereu pe agenda celor care vor să fie cu un pas înaintea tendințelor și să își îmbogățească cunoștințele de produs, tehnologii sau business de la lideri din domeniu. Ne bucurăm să fim alături de comunitatea IT și de business într-un eveniment de referință pentru România”, Anca Ungureanu, Director Identitate și Comunicare, UniCredit Bank.

Happening a ales să sprijine Techsylvania printr-un parteneriat deoarece cred în promovarea inovației și colaborării în cadrul comunității tech. Techsylvania se aliniază cu valorile lor de a împinge limitele tehnologice și de a crea soluții inovatoare. Prin acest parteneriat, ei își propun să contribuie la creșterea și dezvoltarea ecosistemului tech, inspirând idei noi care vor modela viitorul divertismentului sportiv și nu numai.

Silvia Cărășel, Marketing Project Manager la Google, a declarat: „Este o plăcere pentru Google să sprijine un astfel de eveniment și să se conecteze cu comunitatea prezentă. Ne aflăm într-un moment crucial al dezvoltării inteligenței artificiale, iar alegerile făcute de guverne, industrie și societatea civilă vor modela viitorul. Astfel, susținem inițiative care promovează tehnologia și inovația. Împreună, trebuie să ne asigurăm că inteligența artificială ne face viețile mai ușoare, rezolvă provocări complexe și ne ajută să atingem obiective mărețe. Despre impactul acesteia la nivelul regiunii Centrale și Est-Europene, provocări și oportunități, vom discuta în cadrul conferinței. În România, ne concentrăm pe promisiunea economică a inteligenței artificiale, oferind oportunități educaționale și programe de formare pentru perfecționare și recalificare. Prin valorificarea inteligenței artificiale, ne propunem să creăm o economie puternică și echitabilă, să stimulăm creșterea afacerilor și să sprijinim startup-urile și inovația.”

Lista susținătorilor inovației și tehnologiei prezenţi în cadrul Techsylvania continuă cu: Hasna, Deloitte ERDC, eBury, MTD Technology, METRO.digital, PPC, Accenture, L’Oréal România,  Profi, United Media Services, Mobileye, European Innovation Council, 18GYM, DaPino, Hansen, Laurentiu, Laurentiu si Asociatii, Freshbyte, Profit.ro, Radio Guerilla

—–

Techsylvania este cea mai mare platformă de creștere prin tehnologie din România și unul dintre cele mai semnificative evenimente de tehnologie din Europa de Est. Specialiști din întreaga lume dezbat idei revoluționare, într-un spațiu care facilitează interacțiuni valoroase între companii mari din România, antreprenori, startup-uri și fonduri de investiții. Evenimentul a fost creat în 2014 de către Oana Petruș și Vlad Ciurcă. În ultimii 10 ani, Techsylvania a adus împreună la Cluj peste 25 000 de pasionați de tehnologie și business.

Partener media: Inspire Now

Sursă: comunicat de presă